sacro

Szanowny Użytkowniku,

Zanim zaakceptujesz pliki "cookies" lub zamkniesz to okno, prosimy Cię o zapoznanie się z poniższymi informacjami. Prosimy o dobrowolne wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz udostępniamy informacje dotyczące plików "cookies" oraz przetwarzania Twoich danych osobowych. Poprzez kliknięcie przycisku "Akceptuję wszystkie" wyrażasz zgodę na przedstawione poniżej warunki. Masz również możliwość odmówienia zgody lub ograniczenia jej zakresu.

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych Zaufanych Partnerów, które udostępniasz w historii przeglądania stron internetowych i aplikacji w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych i aplikacjach w celu określenia Twoich potencjalnych zainteresowań w celu dostosowania reklamy i oferty), w tym umieszczanie znaczników internetowych (plików "cookies" itp.) na Twoich urządzeniach oraz odczytywanie takich znaczników, proszę kliknij przycisk „Akceptuję wszystkie”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.




Oferta pracy

STAŻYSTA/MŁODSZY ASYSTENT W SEKCJI HIGIENY ŻYWNOŚCI, ŻYWIENIA I PRZEDMIOTÓW UŻYTKU

Kołobrzeg, zachodniopomorskie, Polska Dodano: 2024-05-06 | ID oferty: 2163638

Numer oferty: StPr/24/0495


Obowiązki:

Nadzór sanitarny nad bezpieczeństwem żywności i żywienia w zakładach produkcyjnych oraz zakładach wprowadzających żywność do obrotu, prowadzenie postępowań administracyjnych, działalność informacyjna wśród podmiotów branży spożywczej. Dźwiganie do 6 kg. Praca w Kołobrzegu w godz. 7.25-15.00. W przypadku interwencji konieczność pracy w weekendy i święta oraz praca w dyżurach do godz. 21.00. W sezonie letnim praca zgodnie z grafikiem do godz. 21.00.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności i żywienia człowieka, dietetyka

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane wykształcenie wyższe kierunek: technologia żywności i żywienia człowieka, dietetyka, bezpieczeństwo żywności.Mile widziane prawo jazdy kat. BPodstawowa wiedza z zakresu działalności Państwowej Inspekcji Sanitarnej


Miejsce pracy: Waryńskiego 8, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjnyZastrzegamy sobie prawo odezwania się tylko do wybranych kandydatów. Kandydaci niespełniających wymogów dot. wymaganego wykształcenia kierunkowego nie będą brani pod uwagę w procesie rekrutacyjnym.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Kontakt w sprawie rekrutacji:

Jeżeli jesteś zainteresowana(y) ofertą pracy skontaktuj się z nami na poniższe dane. Przesyłając do nas swoje CV prosimy zawrzeć klauzule o zgodzie na przetwarzanie danych w celu rekrutacji.

Centralna Baza Ofert Pracy
Źródło oferty

Skontaktuj się z firmą: